Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

mei 2019

Rondleiding Opera Antwerpen

25 mei @ 2:00 pm - 3:30 pm
Opera Antwerpen, Frankrijklei 3
Antwerpen, 2000
+ Google Maps
Gratis

In de afgelopen maanden mochten we weer heel wat nieuwe Vrienden in onze rangen verwelkomen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat die extra benieuwd zijn naar wat er reilt en zeilt achter de schermen van onze huizen, nemen we hen én ook alle Vrienden die even nieuwsgierig zijn, graag mee voor een tocht bol van de verhalen doorheen de gangen, zalen, ateliers en loges van de Antwerpse opera. Inschrijven doe je hier. 

Meer weten »

juni 2019

De balletles

11 juni @ 9:45 am - 12:00 pm
Theater ’t Eilandje, Kattendijkdok-Westkaai 16
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
€5

Niet dat u het waarschijnlijk niet al wist, maar wie deze weken de uitzendingen van Hanne danst op Canvas heeft gevolgd heeft het ook daar nog eens kunnen zien: ballet dansen is pure topsport. Letterlijk elke dag van een balletdanser begint in de studio met een loodzware les waarin de spieren worden losgemaakt, de vaste posities worden geoefend en de meest spectaculaire sprongen worden bovengehaald. En dan moet de repetitiedag nog beginnen. Zo’n les vanop de eerste rij mee maken is…

Meer weten »

De balletles

13 juni @ 9:45 am
Theater ’t Eilandje, Kattendijkdok-Westkaai 16
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps

Niet dat u het waarschijnlijk niet al wist, maar wie deze weken de uitzendingen van Hanne danst op Canvas heeft gevolgd heeft het ook daar nog eens kunnen zien: ballet dansen is pure topsport. Letterlijk elke dag van een balletdanser begint in de studio met een loodzware les waarin de spieren worden losgemaakt, de vaste posities worden geoefend en de meest spectaculaire sprongen worden bovengehaald. En dan moet de repetitiedag nog beginnen. Zo’n les vanop de eerste rij mee maken…

Meer weten »

Voorgenerale Macbeth

18 juni @ 2:00 pm - 5:00 pm
Opera Antwerpen, Frankrijklei 3
Antwerpen, 2000
+ Google Maps
€10

Voor de afscheidsproductie van Aviel Cahn keert Michael Thalheimer, na "La Forza del Destino" en "Otello" terug om zijn derde indringende Verdi-opera te ensceneren.

Meer weten »

Rondleiding Opera Gent

22 juni @ 3:00 pm - 4:30 pm
Opera Gent, Schouwburgstraat 3
Gent, 9000 België
+ Google Maps
Gratis

In de afgelopen maanden mochten we weer heel wat nieuwe Vrienden in onze rangen verwelkomen. Omdat we ervan overtuigd zijn dat die extra benieuwd zijn naar wat er reilt en zeilt achter de schermen van onze huizen, nemen we hen én ook alle Vrienden die even nieuwsgierig zijn, graag mee voor een tocht bol van de verhalen doorheen de gangen, zalen, ateliers en loges van de Gentse opera. Inschrijven doe je hier.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen