Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2020

voorgenerale Così fan tutte

18 april @ 2:00 pm - 6:00 pm
€10

Anne-Teresa De Keersmaekers eerste regie van Mozarts geliefde opera was bij de première in Parijs meteen een schot in de roos. Nu komt de productie eindelijk naar Vlaanderen. 

Meer weten »

mei 2020

generale Usher

5 mei @ 2:00 pm - 3:30 pm
Theater ’t Eilandje, Kattendijkdok-Westkaai 16
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps
€10

Annelies Van Parys is zonder twijfel één van de belangrijkste Vlaamse componisten van het moment. Vorig seizoen ging haar voltooiing van Debussy's onafgewerkte partituur voor La chute de la maison de Usher in première in Berlijn. Nu krijgt ook Vlaanderen de kans om dit indringende kleinood te horen en te zien. 

Meer weten »

juni 2020

voorgenerale Faust

11 juni @ 6:30 pm - 9:00 pm
Opera Antwerpen, Frankrijklei 3
Antwerpen, 2000
+ Google Maps
€10

In Schumanns weinig gespeelde "Szenen aus Goethes Faust" trekken we alle registers open: het koor én kinderkoor van Opera Ballet Vlaanderen worden voor de gelegenheid aangevuld met Collegium Vocale. En het Antwerp Symphony Orchestra zit in de bak onder leiding van hun vaste gastdirigent Philippe Herreweghe. Klaar om weggeblazen te worden? 

Meer weten »

generale Cherkaoui/Bausch

14 juni @ 7:00 pm - 10:00 pm
Opera Gent, Schouwburgstraat 3
Gent, 9000 België
+ Google Maps
€10

Als Vriend geniet je van het privilege om als allereerste onze balletproducties te zien tijdens laatste repetitie voor de première. Vrienden kunnen twee keer per seizoen een generale bijwonen, Huisvrienden drie keer, Mecenassen en Erevrienden hebben onbeperkt toegang tot de generale repetities. De spelregels: Je bent abonnee of kocht losse kaartjes aan voor minstens 3 voorstellingen (diverse titels) Het aantal ingeschreven personen stemt overeen met het soort Vriendenlidmaatschap (duo of solo) en het aantal abonnementen of losse kaarten Huisvrienden, Erevrienden…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen