Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Exclusieve voorstelling seizoen 2019-2020

16 april, 2019 @ 7:00 pm - 10:00 pm

Gratis

Het nieuwe seizoen wordt er een zoveelste van heel wat veranderingen voor Opera Ballet Vlaanderen: operadirecteur Aviel Cahn trekt na 10 jaar de deur achter zich dicht (om te verkassen naar Genève) en maakt zo plaats voor Jan Vandenhouwe, die het operaroer van hem overneemt. Dat zal Jan doen in een minstens even grote symbiose met zijn balletcollega Sidi Larbi Cherkaoui als voorheen (denk aan de unieke samenwerkingen rond Pelléas et Mélisande en Satyagraha) én met een hoofd vol nieuwe, frisse ideeën. De deuren van ons huis mogen van hem gerust nog meer worden opengegooid voor een breed publiek en jong talent, dat ons Vrienden zo nauw aan het hart ligt, krijgt meer dan ooit alle kansen.
Over al die plannen vertellen ze graag het eerst aan de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen, tijdens een exclusieve avond (mét hapje en drankje) en ruim 3 weken voor die plannen zullen worden ontvouwd aan pers en (het grote) publiek. En we stellen ook alvast live enkele van de zangers voor die volgend seizoen deel zullen uitmaken van ons jong ensemble.
Van primeurs gesproken!  Schrijf je nu gratis in.
Voor onze Antwerpse Vrienden vertrekt er een gratis bus vanuit Antwerpen (aan de parking van de Pidpa, op de Desguinlei, om 18u). 

Share on :

Gegevens

Datum:
16 april, 2019
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
Gratis