Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Bach-studies-apero met Benjamin Millepied

30 april, 2019 @ 4:00 pm - 7:00 pm

€10

Nomen est omen, in het geval van Benjamin Millepied, want een duizendpoot is hij zeker. danser, choreograaf, artistiek leider, filmmaker, filmacteur én jurylid bij de Amerikaanse talentenjacht So You Think You Can Dance. Bij ons is hij misschien wel het bekendst geworden als choreograaf van de film Black Swan, waarin zijn echtgenote (en mama van hun twee kinderen) Nathalie Portman de verknipte hoofdrol speelde. Hij was ook nog kort artistiek directeur van het Ballet van de Parijse opera, voor hij zich helemaal ging wijden aan zijn geesteskind LA Dance Project.
Nu maakt hij voor het eerst in zijn carrière een avondvullend ballet, voor Ballet Vlaanderen dan nog wel, op de tijdloze muziek van Bach. Met Millepied en de muziek van Bach was het meteen liefde op het eerste gezicht: voor hem overstijgt Bachs muziek, dankzij de sterke architectuur, alle modes en trends. Op zoek gaan naar hoe je dat kan vertalen in dans, is nu de grootste uitdaging.

De Vrienden, voor deze gelegenheid aangevuld met de Vrienden van de Balletschool, worden uitgenodigd in ons theater op het Eilandje, waar we, na een korte inleiding, een repetitie bijwonen onder de leiding van Mr. Millepied himself. Afsluiten doen we met een apertiefje, aan de vooravond van 1 mei.

Schrijf je hier in. 

Share on :

Gegevens

Datum:
30 april, 2019
Tijd:
4:00 pm - 7:00 pm
Kosten:
€10

Locatie

Theater ’t Eilandje
Kattendijkdok-Westkaai 16
Antwerpen, 2000 België
+ Google Maps