Vriendenreis München

We trekken meteen naar één van de meest prestigieuze operahuizen van opera: de Bayerische Staatsoper in München. Op het operamenu staan Benjamin Brittens prachtige opera Peter Grimes, Mozarts onsterfelijke Le Nozze di Figaro en Donizetti’s Lucia di Lammermoor. Voeg daarbij nog een tophotel vlakbij de opera, een paar goed uitgekozen bezoeken en een diner in het gezelschap van een aantal artiesten en je weet dat dit ongetwijfeld weer een reis wordt om niet licht te vergeten.

10 tot 13 maart 2022

Bekijk het volledige programma en vul het inschrijvingsformulier in als je nog mee wil.

Share on :

One thought on “Vriendenreis München

  • december 29, 2021 at 5:30 pm
    Permalink

    we doen mee met de 2 reizen

    Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *