Staat de Tea Party al in je agenda?

De Vrienden houden van tradities. Eén daarvan is dat een nieuw seizoen niet kan starten zonder dat we ons gelaafd hebben aan prachtige muziek in open lucht én aan veel lekker zoets na afloop ten huize (of eerder: in de tuin) van mecenassen Jan en Nadien De Backer in Schoten. We voorzien ook dit jaar opnieuw een prachtige tent, zodat we ongeacht het weer en andere mogelijke boosdoeners, zeker het glas kunnen heffen op een nieuwe start zonder al te veel zorgen. Bijgevolg wordt het prijskaartje ook iets hoger. Muzikaal kiezen we dit jaar weer resoluut voor jong talent met onder meer Elisa Soster van het Jong Ensemble.

Schrijf je hier in voor de Tea Party

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *