En daar is de Tea Party weer

Hoe kunnen we na de zomer beter de draad oppikken dan met de jaarlijkse Tea Party bij Jan en Nadien De Backer in Schoten? Noteer 6 september met stip in je agenda. 

Het najaar van Opera Ballet Vlaanderen zal er heel anders uit zien dat je van ons gewend bent: voor de grote ballet- en operaproducties is het spijtig genoeg nog te vroeg. Maar een jaar zonder Tea Party, het jaarlijkse concert ten huize van Jan en Nadien De Backer: dat konden we ons als Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen eigenlijk niet voorstellen. En toen dan nog eens de beslissing van de veiligheidsraad kwam dat we opnieuw met 200 (en buiten zelfs nog meer) zouden kunnen samenkomen voor culturele evenementen, moest alleen de Gordiaanse datumknoop nog worden doorgehakt. 

Dus op 6 september openen we het nieuwe Vriendenseizoen in het traditiegetrouwe zonovergoten Schoten. Voor de muzikale invulling zorgen enkele pittige dames uit ons koor onder de deskundige leiding van Jan Schweiger. Het programma houden we nog als een verrassing, maar “schön” wordt het zeker… 

Om over dat legendarische dessertenbuffet van Nadien nog maar te zwijgen.


PRAKTISCH
zo 6 september, 15:00u
The White House, Schoten
25 euro, ter plaatse word je nog gevraagd om een extra bijdrage voor Opera Ballet Vlaanderen te doen in de “collectebus”

Schrijf je hier in.

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *