Haal opera naar je tuin

Tom Goossens, één van de jonge talenten die we bij Opera Ballet Vlaanderen maar wat graag een forum geven, was één van de slachtoffers van de lockdown.

Zijn Dapontetrilogie zou in maart in de Antwerpse opera staan, maar het Corona-virus besliste er anders over. Maar hij bleef niet bij de pakken zitten.
Wie daar zin in heeft kan deze zomer twee van zijn alom geprezen bewerkingen van Mozarts opera’s in huis, of liever, naar zijn tuin halen.
Vanaf deze zomer biedt Deschonecompagnie met operazangers (Annelies Van Gramberen, Celine Debacquer, …) en toneelspelers (Clara Cleymans, Flor Van Severen, …) de succesvoorstellingen Don Juan of Così aan in uw tuin.

Op nog geen anderhalfuur tijd brengen ze de operabewerkingen van Mozarts en Daponte’s Don Giovanni of Così fan tutte. Zangers zingen de mooiste lijnen
van Mozart en spelers breken de opera’s open met virtuoze vertalingen en komisch spel.
Nodigt u uw vrienden uit en voorziet u hen van stoelen, eten en drinken? Dan voorzien wij de zinderende groep zangers en spelers, een piano,
eenvoudige belichting en een houten speelvloer, aanpasbaar aan de grootte van uw tuin.

Meer info over de inhoud van de voorstellingen, de spelers en makers vindt u in dit dossier.

Op voorwaarde dat de maatregelen het toestaan, is de voorstelling beschikbaar in juli en augustus 2020, datum in overleg met het gezelschap.
Heeft u interesse, geïnteresseerde kennissen, vragen of suggesties over de organisatie?

Neem dan gerust contact op met deschonecompagnie@gmail.com of Tom Goossens op 0475 42 95 64.

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *