Eerste balletreis naar New York

Begin maart trekken onze dansers naar het iconische New York voor een reeks voorstellingen van Khan/Cherkaoui/Pite, de succesvolle triple bill die dit seizoen opnieuw op het programma staat. Voor het eerste reizen de Vrienden hen achterna. Op het programma staat natuurlijk de voorstelling in het Joyce Theater, maar we wonen ook een masterclass met de dansers bij én we gaan choreografieën van Sol Léon en Paul Lightfoot, Gabriela Carrizo en Marco Goecke ontdekken, gedanst door onze collega’s van het NDT uit Amsterdam, die in dezelfde periode toevallig te gast zijn in het New York City Center. Overdag houden we het programma vrij licht, zodat je in je eigen tempo de stad nog (opnieuw) kan verkennen.

Ontdek hier het volledige programma.

 

 

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *