Vriendenreis München

De lente vraagt om een lentereisje. En wat voor één. Eind maart trekken we naar de legendarische Bayerische Staatsoper in München voor een kort, maar krachtig programma met twee operavoorstellingen: Lucia di Lammermoor van Donizetti en I Masnadieri (een weinig gespeeld jeugdwerk van Verdi). Natuurlijk allebei met een cast, dirigent én productieteam om u tegen te zeggen. Voeg daarbij het prachtige 5*-hotel Vier Jahreszeiten Kempinski op 150 m van de opera, héérlijk eten en drinken (waarvan een galadiner in aanwezigheid van de artiesten) én natuurlijk nog wat extra voeding voor de cultuuromnivoor en je weet dat je je (kleine) koffer al beter klaar zet.

Bekijk het volledige programma en laat het me als de bliksem weten als je mee wil, want het gaat snel.

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *