The Living van Ersan Mondtag in NTGent

In februari maakt Ersan Mondtag, één van dé rijzende sterren van het Duitse theater van de laatste jaren, zijn debuut in de opera, met het spannende Der Schmied von Gent van Franz Schreker. Nu kun je hem dankzij de Vrienden al ontdekken.


Maar vorig seizoen was hij al voor het eerst te gast in NTGent met het woordenloze De Living. De pers was alvast unaniem enthousiast en blokletterde dat deze voorstelling “Een psycholgische thriller van formaat is” (Het Nieuwsblad) en dat “De Living verblindt en intrigeert” (De Tijd). Hoog tijd dus om alvast eens polshoogte te gaan nemen, voor een spotprijsje.

Wanneer? 
NTGent, donderdag 10 oktober, 20u / 14 euro

Inschrijven doe je hier. 

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *