Ontdek het nieuwe opera- en balletseizoen in primeur

Vrienden hebben altijd een streepje voor. Vandaar dat onze directie graag de tijd neemt om, ruim voor  het grote publiek erover hoort of leest, de plannen voor het nieuwe seizoen 2019-2020 aan ons voor te stellen.

Het nieuwe seizoen wordt er een zoveelste van heel wat veranderingen voor Opera Ballet Vlaanderen: operadirecteur Aviel Cahn trekt na 10 jaar de deur achter zich dicht (om te verkassen naar Genève) en maakt zo plaats voor Jan Vandenhouwe, die het operaroer van hem overneemt (nvdr u las al meer over hem op de eerste pagina’s van dit magazine). Dat zal Jan doen in een minstens even grote symbiose met zijn balletcollega Sidi Larbi Cherkaoui als voorheen (denk aan de unieke samenwerkingen rond Pelléas et Mélisande en Satyagraha) én met een hoofd vol nieuwe, frisse ideeën. De deuren van ons huis mogen van hem gerust nog meer worden opengegooid voor een breed publiek en jong talent, dat ons Vrienden zo nauw aan het hart ligt, krijgt meer dan ooit alle kansen.
Over al die plannen vertellen ze graag het eerst aan de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen, tijdens een exclusieve avond (mét hapje en drankje) en ruim 3 weken voor die plannen zullen worden ontvouwd aan pers en (het grote) publiek. En we stellen ook alvast live enkele van de zangers voor die volgend seizoen deel zullen uitmaken van ons jong ensemble. Van primeurs gesproken!

Opera Gent
di 16 april, 19:00u
Er vertrekt een gratis bus vanuit Antwerpen (aan de parking van de Pidpa, op de Desguinlei, om 18u).

Deelnemen is gratis, maar we vragen je wel om hier in te schrijven

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *