Eerste gala van de Jonge Vrienden

Onze groep jonge fans wordt zienderogen groter, maar het mag natuurlijk altijd nog wat meer zijn. Daarom organiseren we op vrijdag 19 april voor het eerst een feestelijk gala van de jonge Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen, speciaal voor iedereen die zich jong van hart voelt.

En daar trekken we graag alle registers voor open: denk rode loper, Instagram-wall, de indrukwekkende balzalen van de Gentse opera, een hartverwarmende balletvoorstelling, tongstrelende catering en… een after-party om niet licht te vergeten.
Curator van de avond is onze principal Drew Jacoby, die met een aantal dansers voor extra verrassingen zal zorgen en DJ van dienst is Juliet Burnett, in het “dagelijkse leven” eerste solist bij Ballet Vlaanderen.

Zo ziet je gala-avond in de Gentse Opera er uit op 19 april:

  • vanaf 19u: ontvangst met een glaasje bubbels
  • 20u: balletvoorstelling JOY,
    met het hoopvolle B.R.I.S.A. van Johan Inger op muziek van Nina Simone en het bontgekleurde JOY van Alexander Ekman, waarin alle registers worden opengetrokken
  • 21u45: walking dinner + party time
  • einde voorzien om 1u30
    dresscode: avondkledij

Praktisch
90 euro per persoon (incl. drank tot 23u) / 60 euro voor wie al een kaartje voor de voorstelling heeft
Bestellen via www.operaballet.be/joygala

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *