Presentatie seizoen 2018-2019


Op 24 april is het weer zo ver: dan krijgen de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen in primeur het nieuwe seizoen voorgesteld door de artistieke directie.

Naar jaarlijkse traditie zijn het de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen die als eerste te horen krijgen wat we volgend seizoen allemaal in petto hebben voor ons publiek. Dit jaar nodigen we u graag opnieuw uit in de repetitiezaal van de Antwerpse opera. Artistiek directeur opera Aviel Cahn stelt dan zijn laatste seizoen in Opera Vlaanderen voor, alvorens hij de overstap maakt naar het Zwitserse Genève. Het balletprogramma wordt u voorgesteld door Kiki Vervloessem, company manager van Ballet Vlaanderen. En algemeen directeur Bart Van der Roost blikt vooruit naar de andere plannen van ons huis. Uiteraard zal ook een muzikaal intermezzo niet ontbreken.

Waar? 
Opera Antwerpen, repetitiezaal (ingang via de dienstingang aan de Van Ertbornstraat, tegenover de UGC Cinemas)

Wanneer?
di 24 april, deuren om 18u00, aanvang seizoensvoorstelling om 18u30

Gratis inschrijven kan hier of via een mailtje aan vrienden@operaballet.be

 

 

 

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *