Extra activiteiten rondom Rossini-gala

Ons Rossini-gala begin januari, waarmee we een hommage brengen aan de betreurde Alberto Zedda, gooit ook internationaal hoge ogen. Zo zijn we heel blij dat ook een grote delegatie van het Deutsche Rossini Gesellschaft het concert zal bijwonen. In de aanloop naar het concert organiseren zij ook nog twee bijzondere events in de foyer van de Antwerpse opera.

Op vrijdag 5 januari is er om 19u een concert met het Trio Zedda, gevormd door drie van Alberto Zedda’s kleinkinderen: Valentina (piano), Luca (viool) en Chiara (cello). Ze brengen een programma onder de titel Rossini in België, dat Rossini’s bezoek aan België in 1836 als thema heeft.

  • Foyer Opera Antwerpen / 5 jan / 19:00u tot 20:00u

Op zaterdag 6 januari om 16u presenteert Reto Müller van het Deutsche Rossini Gesellschaft samen met Charles Jernigan en Walter Wiertz het gloednieuwe, Engelstalige boek “My life with Rossini”.

  • Foyer Opera Antwerpen / 6 jan / 16:00u tot 17:00u

Op beide events mogen wij 30 Erevrienden en Mecenassen gratis uitnodigen. Snel zijn is dus de boodschap. Inschrijven voor beide events doet u via dit formulier.

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *