Vriendenreis Versailles

Vrienden Opera Ballet Vlaanderen reizen met plezier de wereld rond om in andere operahuizen producties bij te wonen. Naast de grote meerdaagse reizen, zijn we ook op zoek naar unieke locaties waar bijzondere opera’s worden opgevoerd. Die hebben we dan ook gevonden! Wat dacht je van Glucks Orfeo ed Euridice in het Théâtre Royal in het kasteel van Versailles?

Vrienden Opera Ballet Vlaanderen reizen met plezier de wereld rond om in andere operahuizen producties bij te wonen. Naast de grote meerdaagse reizen, zijn we ook op zoek naar unieke locaties waar bijzondere opera’s worden opgevoerd. Die hebben we dan ook gevonden! Wat dacht je van Glucks Orfeo ed Euridice in het Théâtre Royal in het kasteel van Versailles? Niemand minder dan de Canadese regisseur en oude bekende van Opera Vlaanderen Robert Carsen neemt deze operaproductie onder handen. De Franse contratenor Philippe Jarousky vertolkt de rol van Orfeo en speelt op zondag 10 juni 2018 om 17u, als Parisien, voor eigen publiek.

Vrienden Opera Ballet Vlaanderen reist met veel enthousiasme naar Versailles en jij kan mee! De voorstelling duurt ongeveer 100 minuten zonder pauze. De voorstelling vindt plaats in de Opéra Royal Château de Versailles, dat in 1770 onder Louis XV geopend werd in de noordvleugel van het kasteel. Het onderging zo’n 10 jaar geleden een grondige restauratie en werd in 2009 heropend in zijn huidige staat. Na afloop van de voorstelling praten de Vrienden bij in een restaurant in de buurt van het theater.

Verplaatsing en eventueel verblijf (in Parijs of in Versailles) kan iedereen zelf volgens eigen inzichten regelen.

PRAKTISCH
zondag 10 juni 2018, 17u
° ticket eerste balkon, rij 1 inclusief programma en een glas champagne vóór aanvang + diner: 265,00 EUR
° ticket eerste balkon, rij 2 + diner: 230,00 euro EUR
Inschrijven is verplicht en kan via vrienden@operaballet.be. De betaling maak je over op de Vriendenrekening BE13 4111 1021 5139.
Vervoer en eventueel verblijf zijn niet inbegrepen. 

Wil je er een weekendje Parijs van maken? 
De Vrienden hebben ook enkele tickets op de kop weten te tikken voor de première van Donizetti’s Don Pasquale in de Opéra Garnier op zaterdag 9 juni. Het gaat om een nieuwe productie in een regie van Damiano Michieletto. Michele Pertusi zingt de titelrol en verder zijn er Lawrence Brownlee, Florian Sempey en Nadine Siërra.
Prijs: 250,00 euro per ticket.
Ook hiervoor kan je inschrijven via vrienden@operaballet.be

 

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *