Exclusieve open repetitie

Balletlegende Marcia Haydée was terug in het land om de dansers van Ballet Vlaanderen klaar te stomen voor de herneming van haar alom bejubelde versie van Doornroosje. Het prachtige storyballet was een groot succes en de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen waren getuigen van het creatieproces.

Op zaterdag 12 maart 2016 kregen de Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen de kans om op ‘t Eilandje de repetities bij te wonen en Marcia te ontmoeten. Het werd een unieke ervaring voor de balletliefhebbers. Ze konden hun vragen stellen aan de balletlegende en zagen haar sleutelen aan haar choreografie.

Alsof dat niet genoeg was, woonden de Vrienden nog een exclusief gesprek bij met dramaturg Koen Bollen, artistieke co-directeur van Ballet Vlaanderen Tamas Moricz en principal Wim Vanlessen. Bij dit gesprek kregen de Vrienden een unieke inkijk in het leven van een balletdanser en kwamen de wensen en visie van Ballet Vlaanderen aan bod.

Wil u ook een open repetitie van opera of ballet bijwonen? Hou dan goed onze website in het oog, want in het volgend seizoen bieden we voor een aantal opera- en balletproducties dergelijke repetities aan exclusief voor Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen!

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *