Joyce was here!

Vrijdag 11 maart maakte de Yankee-diva haar opwachting bij Opera Vlaanderen en dat liet duidelijk sporen na. Met haar warme innemende stijl, haar pleidooi voor het zoeken van vrede in de muziek en haar fantastische stem veroverde ze de harten van het publiek. Een mooi publiek, dat zich voor deze gelegenheid extra feestelijk had uitgedost. Ze werden op de trappen van de opera alvast verwelkomd door de studenten van de Antwerpse Modeacademie in prachtige historische kostuums.

Na het concert, gevolgd door staande ovatie, ging het gezelschap (inclusief Joyce DiDonato) naar de prachtig gerestaureerde Athena-zaal in het nabijgelegen Koninklijk Atheneum. Daar wachtte hen een gastronomisch diner en een heuse modeshow gevolgd door de veiling van exclusieve stukken van Antwerpse topdesigners, gelinkt aan de Modeacademie.

De aanwezigen waren niet alleen enthousiast, maar bleken ook bijzonder gul. De veiling bracht maar liefst 30.000 euro op voor de Modeacademie. Het gala zelf verrijkte de werking van Opera Vlaanderen met 45.000 euro. We waren dan ook zeer verheugd dat veel Vrienden van Opera Ballet Vlaanderen het gala bijwoonden en mee bijgedragen heeft aan de mooie bedragen t.v.v. de beide organisaties. Een onvergetelijk event over heel de lijn dus!

Share on :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *